كاشت ۱۰۰ ميليون درخت مثمر تا سال ۱۴۰۴

اخبار و اطلاعات جامع و به روز در حوزه گردشگري را در اين مجله خبري مطالعه كنيد

كاشت ۱۰۰ ميليون درخت مثمر تا سال ۱۴۰۴

۳۶ بازديد

دبير انجمن درختان ياران با اشاره به اينكه اكنون نظرسنجي ملي درخت ياري با كاشت يك ميليون درخت در اين كشور آغاز مي شود ، گفت: “طبق اسناد توسعه كشور ، ما قصد داريم توليد باغباني را در سال 1404 به دو برابر افزايش دهيم.” كشور. به گزارش مجله روزسجاد باقري ، در كنفرانس مطبوعاتي …

كاشت ۱۰۰ ميليون درخت مثمر تا سال ۱۴۰۴ https://majale-rooz.ir/2021/02/كاشت-۱۰۰-ميليون-درخت-مثمر-تا-سال-۱۴۰۴/ مجله روز Sat, 27 Feb 2021 19:45:56 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/02/كاشت-۱۰۰-ميليون-درخت-مثمر-تا-سال-۱۴۰۴/ دبير انجمن درختان ياران با اشاره به اينكه اكنون نظرسنجي ملي درخت ياري با كاشت يك ميليون درخت در اين كشور آغاز مي شود ، گفت: “طبق اسناد توسعه كشور ، ما قصد داريم توليد باغباني را در سال 1404 به دو برابر افزايش دهيم.” كشور. به گزارش مجله روزسجاد باقري ، در كنفرانس مطبوعاتي …

دبير انجمن درختان ياران با اشاره به اينكه اكنون نظرسنجي ملي درخت ياري با كاشت يك ميليون درخت در اين كشور آغاز مي شود ، گفت: “طبق اسناد توسعه كشور ، ما قصد داريم توليد باغباني را در سال 1404 به دو برابر افزايش دهيم.” كشور.

به گزارش مجله روزسجاد باقري ، در كنفرانس مطبوعاتي كمپين ملي “درخت ياري” ، خاطرنشان كرد كه جمعيت درخت ياران به دليل سابقه تحقيق دو طبقه ، سالها در زمينه زيست شناسي ، يك شكاف بسيار جدي در اكوسيستم بيولوژيكي ايران مشاهده كرده اند. : ايران ، گونه هاي گياهي غيربومي مبتني بر آب و هوا ، به ويژه در شهرهاي جنوبي كشور ، آسيب هاي جدي به سلامت و زيرساخت هاي شهر وارد كرد.

وي ادامه داد: همچنين نمونه هايي از اين آسيب ها را در تهران ديده ايم ، از جمله افزايش توت هاي ناموفق در پارك هاي تهران ، كه منجر به افزايش پياز سفيد به عنوان يك آفت غالب براي سالها و آسيب به شهروندان تهراني از نظر سلامتي “. او جامعه اي ايجاد كرد و سرانجام ، در نتيجه دو يا سه سال مبارزه فيزيكي و شيميايي ، توانست اين گونه را در تهران كنترل كند.

باقري خاطرنشان كرد كه طي دو سال گذشته ، چندين گروه مردمي را به همراه گروه هاي جهادي كه در حوزه محيط زيست و كشاورزي فعاليت مي كنند ، شناسايي كرده ايم. وي گفت: “ما با اين گروه ها مشكل بزرگي ايجاد كرده ايم كه اگر عملياتي در سرتاسر كشور انجام شود ، اين گروه ها چقدر با ما در اين عمليات مشاركت مي كنند كه نتيجه شبكه سازي اين گروه ها و سازمان هاي غير دولتي است. . ، يك بحث گسترده در مورد اين موضوع با ارگانهاي حاكم بر سازمان پدافند غيرعامل و دانشگاه امام حسين (ع) در بنياد. اين بنياد مبارك و بركت بود كه در مراحل آخر ، كه مراحل ميداني بودند ، با عقب نشيني اين موارد روبرو شدند سازمان ها ، اما امسال بنياد مستضعفان و علوي. بنياد از اين جنبش حمايت كرد و ما قصد داريم اولين گام را به سمت آسيب شناسي و شبكه بسيار گسترده تر برداريم. ميليون درخت در كشور ، در حالي كه هدف كاشت 100 ميليون ميوه را دنبال مي كند و درختان بومي كشور.

به گفته دبير انجمن درخت ياران ، در اين تحقيق دو هدف اصلي زيست محيطي وجود دارد كه دو هدف در بعد معيشت است. اول ، در بحث اقتصاد ملي ، طبق اسناد توسعه كشور ، توليد باغباني در سال 1404 دو برابر سطح فعلي خواهد بود و هدف دوم اين است كه اين روند در زمينه كشاورزي مي تواند خصوصيات شخصي را افزايش دهد و از خود برخوردار شود كافي كافي است و در توسعه ملي نقش دارد.

وي ادامه داد: در زمينه محيط زيست با توجه به اينكه الگوي بسيار خطرناك گونه هاي غيربومي در كشور رو به گسترش است ، پرداختن به اين موضوع در دهه 1990 ضروري بود. بنابراين ، همه اين رهنمودها ما را به اين نتيجه رساندند كه اين حركت بايد به طور مداوم و دائمي ادامه يابد ، بنابراين ما سعي كرديم فعاليت شبكه درختكاري را در طول سال با شبكه اي از گروه ها و سازمان هاي جهادي ادامه دهيم.

باقري با اشاره به اينكه فعاليت كاشت درختان در فصول مختلف سال با شدت و ضعف هاي مختلفي همراه خواهد بود ، گفت: “با توجه به اقليم هاي مختلف در مناطق جنگلي ، شهري و روستايي ، آنها منجر به فعاليت هاي كاشت درختان بومي و ميوه دار با متفاوت “بنابراين ما همچنان از همه سازمانهاي غيردولتي و گروههاي جهادي علاقه مند در اين زمينه دعوت خواهيم كرد تا به انجمن درخت ياران كه محصول گروهها و سازمانهاي غير دولتي جهادي است ، بپيوندند تا ما را به داشتن يك ايران سبز و مرفه كمك كند. .

به گزارش مجله روز ، وحيد جلال پور ، دبير بررسي ملي درختان كمك نيز در اين نشست با بيان اينكه اين نظرسنجي يك ايده ابتكاري در زمينه درختكاري است ، اظهار داشت: درختاني كه بايد كاشته شوند درختاني مثمر و بومي هستند. كاشت يك درخت آغاز است و پايان آن نيست ، مثل اينكه كودك به دنيا مي آيد و نگهداري از آن بسيار مهم است. درختان ميوه نياز به توجه دارند ، بنابراين ما سعي كرده ايم با ايجاد مشاركت اجتماعي و درهم تنيدگي منافع مردم و محيط زيست ، ديدگاه مسئولانه محيط زيست را ارتقا دهيم و بازوي اجرايي ما براي اين گروه هاي محبوب ، گروه هاي جهادي و سازمان هاي مردمي هستند.

به گفته جلال پور ، تلاش براي كاشت يك ميليون درخت در حال انجام است و ما معتقديم كه اگر اين درختان كاشته شوند ، در آينده اي نه چندان دور مي توان شرايط زندگي بين 3000 تا 5000 خانواده را بهبود بخشيد.

وي ادامه داد: “هنگامي كه مردم احساس مي كنند از محيط يك درخت بهره مي برند ، از آن درخت بهتر مراقبت مي كنند و آن درخت بخشي از خانواده افراد مي شود.”

دبير نظرسنجي درختان ملي درباره نام نظرسنجي درخت توضيح داد: “يكي از دلايلي كه ما از نام گياه درخت به درخت تسكين يافتيم اين بود كه احتمالاً بسياري از افراد از ما انتقاد مي كنند كه به اين وضعيت معيشت فكر مي كنند و تاج. “آيا شما درخت مي كاريد؟ بنابراين ، براي پاسخ به س people’sال مردم ، ما مي خواستيم با انتخاب اين نام نشان دهيم كه اين كاشت درخت مسئوليت دارد ، زيرا درخت علاوه بر مزايايي كه در بهبود كيفيت هوا دارد ، مزاياي بسياري نيز براي بهبود شرايط زندگي دارد.

جلال پور در پايان با اشاره به اينكه هدف اين كارزار كاشت 100 ميليون درخت در سال 1404 است ، گفت: “اميدواريم با كمك مردم بتوانيم اين فرهنگ و واقعه را كشف كنيم.”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.