اين تيم كه ناشناس نبود ، اطلاعات مربوط به اعضاي تيم مذاكره كننده را جمع آوري كرد. در جلسات خصوصي صريحاً گفتند كه نبايد بگذاريم برجام زنده بماند. آنها شروع به ارائه كردند. پوشه هايي با رنگ هاي متنوع تهيه شده و هر رنگ به گروهي از اعضاي تيم مذاكره كننده اختصاص داده شد. كلمه …
ارتباط سازمان منافقين با “گاندو” https://majale-rooz.ir/2021/04/ارتباط-سازمان-منافقين-با-گاندو/ مجله روز Sat, 24 Apr 2021 12:16:09 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/04/ارتباط-سازمان-منافقين-با-گاندو/ اين تيم كه ناشناس نبود ، اطلاعات مربوط به اعضاي تيم مذاكره كننده را جمع آوري كرد. در جلسات خصوصي صريحاً گفتند كه نبايد بگذاريم برجام زنده بماند. آنها شروع به ارائه كردند. پوشه هايي با رنگ هاي متنوع تهيه شده و هر رنگ به گروهي از اعضاي تيم مذاكره كننده اختصاص داده شد. كلمه …
اين تيم كه ناشناس نبود ، اطلاعات مربوط به اعضاي تيم مذاكره كننده را جمع آوري كرد. در جلسات خصوصي صريحاً گفتند كه نبايد بگذاريم برجام زنده بماند. آنها شروع به ارائه كردند. پوشه هايي با رنگ هاي متنوع تهيه شده و هر رنگ به گروهي از اعضاي تيم مذاكره كننده اختصاص داده شد.
كلمه “نفوذ” كلمه جديدي نبود و همچنين كلمه “نفوذ” در ادبيات سياسي كشور ما ناشناخته به نظر نمي رسيد. بسياري از فيلم هاي پليسي دهه هاي 1960 و 1970 به عنوان نوارهاي VHS توزيع مي شدند. فيلم هاي انگليسي ، آمريكايي يا روسي توانستند با ظرافت نسل انقلابي را با موضوع نفوذ آشنا كنند. كافي بود كه نام يك شخص يا افراد را ذكر كرده و برچسب نفوذ را ضميمه كنيد. سپس همان جواناني كه چندين فيلم ديده بودند داستان فيلمي را تعريف كردند كه يك جريان اصلي سياسي مي خواست آن را توليد كند.
در حقيقت ، راويان يك داستان داستاني را بافته اند و نتيجه را جايي گرفته اند كه مي خواهند از يك شخصيت سياسي ، فرهنگي ، نظامي و … تقليد كنند. با يكي از نگاتيوهاي فيلم ها.
گروه هاي كاري براي جمع آوري اطلاعات صريح و تلاش براي به دست آوردن اطلاعات پنهان كار كردند. بعضي اوقات اطلاعاتي كه از يك منبع امنيتي به طور ناقص پيدا شده است ، مانند امنيت ، به طرز ناخوشايندي به اطلاعات صريح اضافه مي شوند و منجر به آنچه از ابتدا قرار بود مي شود ، مي شوند.
در برجام ، چون مقامات عالي تيم مذاكره كننده مورد تأييد رژيم و بزرگان قرار گرفتند ، تيغ مخالفت كارگران سقوط نكرد. اما آنها هنوز از ارائه فرار نكردند. راه حل اين بود كه افرادي را در چند گروه از تيم مذاكره كننده پيدا كنيم و آنها را به عنوان نفوذي معرفي كنيم. يافتن اين افراد كار دشواري نبود زيرا تيم مذاكره كننده در موارد مخفي ، بلكه در موارد حقوقي و اداري كه لزوماً مخالف اسلام نبودند ، كمك نمي جستند. تيم مذاكره كننده با محافظت لازم از آنها استفاده كرد.
در ميان مذاكرات سخت ، و در حالي كه تيم مذاكره كننده در جلسات فردي با 1 5 در جلسات چشمگير شركت مي كرد ، تيم ديگري بي سر و صدا بهترين فرصت را براي ارائه يك پرونده براي جمع آوري اطلاعات در مورد افراد و بليط هاي عجيب و ارسال و ارسال برق براي افراد ساده لوح.
وضعيت مذاكرات برجام اين افراد را عصباني كرد ، بنابراين در مرحله بعدي آنها تصميم گرفتند اطلاعات خود را از طريق ارتباط با مراكز قدرت و مخلوط كردن دروغ و حقيقت جمع كنند تا مقدمه اي براي بي اعتبار كردن كل مذاكرات فراهم شود. تجهيزات.
اطلاعات توليدكنندگان پرونده از كجا آمده است؟
ايرانيان خارج از كشور گرايشهاي سياسي متفاوتي دارند. حتي كساني كه نسبتاً وطن دوست هستند ، بين آنها اختلافاتي وجود دارد. تقريباً مانند وضعيت گروه هاي سياسي در داخل است. به طور طبيعي ، اختلافات آنها به تخريب متقابل منجر مي شود و هر گروه سعي مي كند گروه ديگر را بي اعتبار كند ، به عنوان مثال از نظر دولت ايران. رژيم به هيچ يك از اين افراد اعتماد ندارد ، اما به دلايل مختلفي از ظرفيت آن در امور ديپلماتيك استفاده مي شود. تيم برجام از آنها با همان رويكرد استفاده كرده است.
جنبش ناياك ، برادران نماز و … آنها از اين دسته بودند از نقاط ضعف آنها غافل نشدند ، اما نقاط قوت آنها مي توانست براي ايران فرصت ايجاد كند و اين كار را كردند. در همان زمان ، رقابت هاي بين آنها (بخشي از روي حسادت و بخشي از آن به دليل منافع شخصي) باعث افشاگري هاي متقابل شد كه از نظر شاكيان ، به عنوان مكاشفه در خانه بود. اطلاعاتي كه براي سرويس هاي اطلاعاتي و امنيتي كشورمان نبايد هيچ ارزشي داشت.
نفوذ معكوس
از ميان موفقيت هاي برجام چه كسي به ايرانيان خارج از كشور آسيب رسانده است؟ روشن است كه گروه تروريستي مجاهدين خلق (منافقين) در رأس تلفات بودند. زيرا ثمرات سالها تلاش براي دور نگه داشتن ايران از قطبهاي مختلف جهان در شرف ناپديد شدن بود. چه كاري مي توانست انجام دهد تا زحماتش به هدر نرود؟ او يك بازي دوتايي را شروع كرد. يكي از كارهاي وي جاسوسي در زمينه هاي مختلف بود كه قبلاً آغاز شده بود. شغل دوم وي كشف مجدد برخي از افراد با تيم مذاكره كننده بود. او براي اين كار انگيزه شخصي نيز داشت. زيرا برخي از اين افراد همان كساني بودند كه در سالهاي گذشته به ايران در ليست گروه هاي تروريستي كمك كردند.
منافقين از روشي قديمي استفاده مي كردند و پوست خربزه را زير پاي مواد پركننده مي انداختند. در حالي كه شاكيان به دنبال افراد به اصطلاح با نفوذ بودند ، منافقين بدون سو susp ظن اطلاعات گمراه كننده را به شاكيان منتقل مي كردند.
گاندو ، محصول منافقين
منافقين از اينكه مي توانستند بدبيني و سو susp ظن را در مقامات ديپلماتيك كشور ايجاد كنند ، بايد عنوان آخر را روي قراضه مي گذاشتند.
اين بار مأموريت به برادران داعي الاسلام سپرده شد. حسن داعي الاسلام يكي از كادرهاي اصلي منافقين است كه 40 سال در آمريكا بوده است. برادرش حسين ، يكي از اعضاي ارشد اين سازمان ، نيز در اروپا زندگي مي كند. مروري بر مواضع و گفته هاي اين دو برادر (حتي در اخبار واضح) به وضوح نشان مي دهد كه خمپاره اصلي فيلمنامه سريال گاندو نسخه اي از آنچه برادران داعي الاسلام (به ويژه حسن) در آن منتشر كرده اند است. فضاي مجازي ، يا در سخنراني هاي آنها يا به طرق مختلف. آنها تحت عنوان “محرمانه” براي سازندگان پرونده ارسال شده اند و همچنين ساده لوحانه به آن اعتقاد دارند. در حقيقت ، نفوذ رخ داده است اما برعكس است.
“نفوذ” كلمه اي بود كه رهبر معظم انقلاب نيز بر هوشياري مقامات در مناصب مختلف تأكيد كردند. كساني كه قرار بود اين گفته را عملي كنند ، بعضي اوقات مثال ها را نمي فهميدند و با اطلاعات گمراه كننده فريب مي خوردند. سيستمهاي امنيتي از سازمانهايي كه از نيروهاي خود در برابر اين فريب محافظت مي كنند سود مي برند. اگرچه اطلاعات مربوط به اين كيف ها كاملاً محرمانه است ، اما بعيد است هوش آنها متوجه نفوذ و فريب معكوس اطلاعات نباشد.
… حكاكان و گنجداران بازي را به منافقين واگذار كردند. در حالي كه حسن داعي الاسلام با تماشاي چندين قسمت از فيلم “گاندو” كه ليوان شراب خود را روي كاناپه كنار اتاق نشيمن آپارتمانش در ايالات متحده ريخت ، موفقيت خود را جشن گرفت ، سازندگان گاندوس نيز از نفوذ به آنها خوشحال هستند! تحت تعقيب ، مسحور كف زدن ها و سوت هاي مردم ساده دل سياسي صدايي كه اجازه نمي دهد خنده هاي مست حسن داعي الاسلام به گوش آنها برسد.
PD: رفتارهاي عجيب ايستگاه راديويي و به ويژه شبكه معتبر رسانه ملي در روزهاي اخير و در جريان مذاكرات وين ، شاكي را به اين فكر واداشته است كه طراحان اصلي گاندو بازي جديدش را در وين طراحي كرده اند.
در حالي كه تلويزيون اغلب در برنامه هاي خود به تيم مذاكره كننده ايراني در وين حمله مي كند ، ناگهان در يك پرسشنامه آمده است كه “منبع آگاه” از جلسات به او خبر مي دهد. كاملاً منطقي است كه شك كنيم منافقين بار ديگر فضاي رسانه اي ايستگاه راديويي را تصرف كرده و آن را به سمت خودشان سوق داده اند. در حالي كه خوش بينانه ترين تصور اين است كه فريب آنها در راديو افراد ساده لوحي است كه بدون شك رياكاري سازمان تروريستي منافقين را برمي انگيزد ، اما يك تصور واقع بينانه تر ذهن را به سمت گزينه هاي خطرناكي سوق مي دهد كه نمونه كار آنها در حوادث اخير است. شهيد فخري زاده را ديده بوديم.