موزه انتشارات علمي و فرهنگي افتتاح شد

اخبار و اطلاعات جامع و به روز در حوزه گردشگري را در اين مجله خبري مطالعه كنيد

موزه انتشارات علمي و فرهنگي افتتاح شد

۱۶ بازديد

يك مركز موزه و اسناد براي انتشارات علمي و فرهنگي افتتاح شد. به گزارش مجله روز ، به نقل از روابط عمومي انتشارات علمي و فرهنگي ، نادره رضايي ، مدير كل اين نشريه در سخنراني خود در فضاي باز انتشارات گفت: “پس از واقعه دلخراش سال 95 ، به منظور ميراث بزرگ و تاريخ …

موزه انتشارات علمي و فرهنگي افتتاح شد https://majale-rooz.ir/2021/05/موزه-انتشارات-علمي-و-فرهنگي-افتتاح-شد/ مجله روز Tue, 25 May 2021 12:49:34 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/05/موزه-انتشارات-علمي-و-فرهنگي-افتتاح-شد/ يك مركز موزه و اسناد براي انتشارات علمي و فرهنگي افتتاح شد. به گزارش مجله روز ، به نقل از روابط عمومي انتشارات علمي و فرهنگي ، نادره رضايي ، مدير كل اين نشريه در سخنراني خود در فضاي باز انتشارات گفت: “پس از واقعه دلخراش سال 95 ، به منظور ميراث بزرگ و تاريخ …

يك مركز موزه و اسناد براي انتشارات علمي و فرهنگي افتتاح شد.

به گزارش مجله روز ، به نقل از روابط عمومي انتشارات علمي و فرهنگي ، نادره رضايي ، مدير كل اين نشريه در سخنراني خود در فضاي باز انتشارات گفت: “پس از واقعه دلخراش سال 95 ، به منظور ميراث بزرگ و تاريخ ما را حفظ كنيم ، من به فكر احياي كتابخانه و بايگاني و شروع پروژه تاسيس موزه و مركز اسناد براي انتشارات علمي و فرهنگي افتادم و مورد توجه قرار گرفتم ، ايده آوردن گذشته و ترك گذشته به آينده و البته اداي احترام به بنيانگذاران و بزرگان نشريه با اين بينش كه اين اسنادي است كه آنها روايت دقيق تاريخ و اسنادي را ايجاد مي كنند كه ما را افزايش مي دهد هويت و دانش. ما دائماً سرزنش مي كرديم كه نگهبان فرهنگ ، بنابراين علاقه مند به ايجاد و توليد ، همچنين بايد دعا براي حفظ ، ثبت و حفظ ميراث گذشتگان ، به همين دليل ايجاد اين موزه و مركز اسناد در اولويت است. گامي بزرگ به سوي درك بهتر فرهنگ و ادبيات و سرزمين ما.

وي افزود: موزه و مركز اسناد انتشارات علمي و فرهنگي پيرامون سه محور اصلي ايجاد مركز اسناد شامل اسناد مكتوب و داده هاي سمعي و بصري و ديجيتالي ، ايجاد كتابخانه و بايگاني و ايجاد موزه شكل گرفت. امروز ، موزه و مركز اسناد با بيش از 300،000 صفحه اسناد و بيش از 5000 پرونده كتاب مربوط به تقريبا هفت دهه فعاليت كه طبقه بندي و اسكن شده اند ، باز مي شوند و در حال كار بر روي كدگذاري تخصصي براي بهره برداري از آنها هستند.

وي در ادامه گفت: “ما با تفسير و تجربه صنعتي زاده سعي كرده ايم با صبر و همكاري دلسوزانه و احساس مسئوليت مشترك براي ايجاد ارزش و نوآوري و تلاش براي ايجاد مشكلات به امكانات و مشوق هاي اميدواركننده براي برون رفت از مشكلات. براي ايجاد هماهنگي ، اختلافات و اعتماد به نياز به اشتراك هاي جسورانه را به حداقل برسانيد. و از خودشيفتگي ، بدبختي و افكار غلط نهراسيم و مانند بنيانگذار مثل همايون صنعتي زاده ، كه تا زمان مرگش علي رغم ناشكري و عدم تحمل ، كار كرد و از ايران دفاع نكرد.

مدير عامل انتشارات علمي و فرهنگي همچنان اقدامات و فعاليتهاي اين نشريه را دنبال مي كند ، از جمله راه اندازي سايت و سيستم فروشگاه آنلاين ، باشگاه مخاطبان نشر ، توليد و انتشار هزاران كتاب الكترونيكي در سال 1399 با همكاري كتابفروشي هاي فيديبو و نيش ، راه اندازي برنامه هاي اختصاصي ، توليد كتاب هاي صوتي و استفاده از فناوري واقعيت افزوده در زمينه كودكي و نوجواني ، انتشار مجدد مجله كتاب امروز پس از 46 سال توقف و توليد ، چاپ و انتشار 406 اول – كتاب هاي آموزشي و تجديد چاپ بزرگسالان و كودكان و نوجوانان در سال دشوار تاجگذاري و شرايط ويژه دوركاري.

پس از پخش فيلم داستاني از رنج ها و مشكلات ايجاد موزه ، حجت الاسلام رسول جعفريان ، پژوهشگر تاريخ و مدير كتابخانه مركزي دانشگاه تهران ، دانش خود را از همايون صنعتي زاده (بنيانگذار انتشارات فرانكلين) به ياد آورد و گفت: من ورق بزنيد و بدانيد كه اين گنجينه ارزشمندي براي محققان است. خوشحالم كه اين اسناد در آينده به صورت كتاب منتشر خواهد شد. همه كتابهاي منتشر شده در آن دوره از رژيم پهلوي پشتيباني نمي كردند ، اما بسياري از كتابهاي آن دوره به تاريخ و فرهنگ ايران و جهان مي پرداختند.

جعفريان همچنين با اشاره به فاصله بين نسل علمي قبل از انقلاب و نسل جوان فعلي اظهار داشت: “بين دو نسلي كه قبل از انقلاب و در دوره پهلوي و بعد از انقلاب در نهادهاي علمي كار مي كردند ، كه به هر دليلي نمي توانستند با آنها كار كنند نسل فعلي يك شكاف وجود دارد و نسل فعلي هيچ اطلاعاتي در مورد اين افراد ندارد.

پس از مراسم ، ژاله ، استاد ، اسطوره شناس و استاد دانشگاه اظهار داشت كه او در جايگاه شخصي صحبت مي كند كه اگرچه در اين انتشارات صاحب هيچ كتابي نيست ، اما در بسياري از آثار اين انتشارات عموم بوده است ، : آنچه امروز شاهد آن هستيم كارستان بود. ذخيره بيشتر اسناد سطل زباله مشابه كاري است كه برخي از فيلم هاي داستاني انجام مي دهند. من به همه عزيزان مخصوصاً خانم زنگ مي زنم. رضايي دستمريزاد. كساني بوده اند كه حتي جرات نمي كنند گذشته و دانشمنداني را نام ببرند كه خدمات آنها غيرقابل انكار است. كساني كه بنا به دلايلي صورت خود را در ماسك فرو كرده اند و يا از كار افتاده اند. دكتر رضايي نه تنها به آنها بي احترامي نكرد ، بلكه خدمات آنها را تحسين كرد.

سپس احمد سميعي گيلاني ، كه سخنان خود را با اظهارات مقايسه اي آغاز كرد ، گفت كه مي خواهد سخنان رضايي را ويرايش كند. هم ويرايش فني و هم ويرايش محتوا: من را دكتر صدا كردند اما دكتراي خود را نگرفتم. از طرف ديگر ، پدر چاپ به من گفت ، در حالي كه من خودم را فرزند چاپ مي دانم ، نه پدرش. من با ويرايش موارد ياد گرفتم. ويرايش سطح تفكر من را افزايش داد و با ويرايش روشنفكران آشنا شدم. اين نسخه به من نشان داد كه چگونه كتاب بخوانم و به دنبال چه چيزهايي باشم.

اين عضو دائمي فرهنگستان زبان و ادب فارسي با بيان اينكه فرهنگ شماره اصلي ما است ، گفت: شماره اصلي پيامبر اكرم نيز فرهنگ بود. مأموريت آن يك مأموريت فرهنگي بوده است. ما مي توانيم علم و فناوري را از خارج تطبيق دهيم و سطح خود را افزايش دهيم ، اما اين ابزارها (اين علم و فناوري) به فرهنگ نياز دارند.

نويسنده كتاب “نوشتن و ويرايش” با اشاره به تفاوت هاي فرهنگي بين نسل قديم و جديد گفت: “من با فرهنگ نسل جديد آشنا نيستم.” من از فرزندان و نوه هايم ياد مي گيرم. به همين دليل ، براي من بالاتر از حد انتظار بود كه جوانان ، با اين وضعيت و مشكلات ، بنيانگذاران اين مجلس شوند.

سميعي جولاني در پايان سخنان خود با تأكيد مجدد بر اهميت فرهنگ آن را غيرخشونت آميز خواند و گفت: اگرچه سطح فرهنگي افزايش يافته است اما متأسفانه هنوز يك فاصله فرهنگي وجود دارد. خانواده فرهنگ مي خواهند اين خلا را پر كنند.

محمد شريعتمداري ، وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي ، سخنران ديگر اين مراسم گفت: “من خدا را شكر مي كنم كه دوباره فعاليت و احياي مجدد نشريات علمي و فرهنگي را از طريق نيروي جوان خلاق ، نوآور و نوآور ايران انجام داده است كه هميشه داشته ايم. اعتماد كرد “ديديم كه نقشي دارد.

شريعتمداري ، با اشاره به زمان تحصيل و افتخار دانش آموز سميعي گيلاني در مدرسه شاهپور رشت ، خواستار كمك از جامعه فرهنگي ايران شد و گفت: “هر زمان كه يك حركت بزرگ بين اين ملت ايجاد مي شود و مفاهيم زيبا و مثبت ايجاد مي شود ، درگيري رخ مي دهد” آنها در تصوير خود تبديل به مفاهيمي شدند. مانند قانون اساسي كه اصول موضوع با آن شروع به درخشيدن و حيات بخشيدن كرد ، اما با شروع اختلافات و اختلافات ، اين موضوع در مطبوعات آن زمان گفته شد كه آنها مي خواستند هرج و مرج را مثال بزنند! اتهام مثبت انقلاب اسلامي ايران با مفاهيم ظلم و استقرار عدالت ، فرهنگ ، برخورد با تبعيض و برابري از ديدگاه همه عقايد انكارناپذير است. اما آيا امروز ، در جامعه و ذهن مردم ، اين ايده ها همان زيبايي باقي مانده است؟ جواب منفي است زيرا؟ مي دانم دليل آن درگيري هاي داخلي و خارجي است. در درگيري هاي دوگانه خارجي ، تسليم يا جنگ در كشور را به گونه اي ارائه داده ايم كه گويي راه سومي وجود ندارد.

وي ادامه داد: در داخل هيچ راهي براي دستيابي به قدرت حتي با هدف خدمت به غير از درگيري و درگيري وجود ندارد. زندگي با تحمل و تحمل از بين مردم ما ناپديد شده است. با توجه به روايت الناس علي دين ملوخم ، مي توان نتيجه گرفت كه اين خصوصيات گاه در ميان مقامات ديده مي شود. ما بايد به ريشه هاي ايراني اسلامي خود برگرديم ، كه داراي صلح ، تحمل ، تحمل و تحمل بود.

در پايان اين مراسم ، چندين كتاب از جمله “فلسفه تربيتي امام موسي صدر” ، “تخت جمشيد” ، “كشاورزي ايران در دوره قاجار” ، “نظرات در مورد تأمين اجتماعي” ، “هنر چيني از سال 1980” ، “مقدمه” به هنر »،« كاوش ايران »، كتاب« كتاب امروز »و همچنين از ديوار مشاهير نشريات علمي و فرهنگي رونمايي كرد

پس از آن موزه و مركز اسناد انتشارات علمي و فرهنگي با حضور مهمانان و توسط احمد سميعي گيلاني رسما افتتاح شد. در پايان از آنلاين اين موزه رونمايي شد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.